MAHALA WINE&,
el partner que necessites

Experiència 360 en estratègia i comunicació del vi i la gastronomia

A MAHALA Wine& entenem el vi i la gastronomia com la mescla perfecta amb la feina que fem. Som un equip de professionals de la comunicació, les relacions públiques i el màrqueting amb l'experiència per dur els teus projectes al més alt nivell en el món de la gastronomia i el vi. Els duem a terme des de diferents punts de vista i, juntament amb la nostra experiència i les relacions amb els especialistes a escala mundial, és el valor que us oferim.

Us convidem a conèixer els nostres projectes.

Serveis
Projecte global 360

Desenvolupem projectes 360, aportant creativitat i generant idees innovadores per arribar als públics d’interès del nostre client.

Projectes destacats

Consultoria i estratègia

Orientem els nostres clients en les seves necessitats de màrqueting i comunicació, adequant cada acció i dissenyant un pla a mida. El nostre coneixement dels mercats ens fa experts en el posicionament de prestigi pel vi, enoturisme i gastronomia tant en l'àmbit nacional com internacional.

Projectes destacats

Comunicació

Gestionem la comunicació integral corporativa de productes i d’esdeveniments, comunicant sempre des del profund coneixement i l’experiència del món del vi i la gastronomia.

Projectes destacats

Màrqueting digital

Creem estratègies de màrqueting digital adequades a cada projecte basant-nos en els objectius generals de comunicació. Des de storytelling fins a assessorament artístic, d'estil, creació de continguts i community management. Un camí online en el qual acompanyem a cada client perquè la seva notorietat digital creixi progressivament.

Projectes destacats

Relacions públiques

Creem i executem estratègies de relacions públiques adaptades a la comunicació del client. Mantenim relació amb les principals personalitats i les institucions més rellevants del món de la gastronomia i el vi.

Projectes destacats

Esdeveniments

Conceptualització, disseny, implementació i organització d'esdeveniments que el client necessita.

Projectes destacats

Gestió de crisis

Dissenyem plans de prevenció i anticipació i gestionem les accions oportunes per a salvaguardar la reputació del nostre client.

Mahala Wine proyectos